Qui em fa viure intensament, i tan intensament!

Qui em fa viure intensament, i tan intensament!

Barcelona des del Masnou

Barcelona des del Masnou
Vistes des de la platja

divendres, 15 de gener del 2010

Crítiques del Dr. Wodarg

L’OMS examinarà la seva estratègia contra la grip A després de ser acusada d’exagerar el perill del virus sota pressions de les farmacèutiquesL’Organització Mundial de la Salut (OMS) examinarà l’estratègia que va fer servir per gestionar la grip A, arran de les crítiques que ha rebut per exagerar el perill del virus sota pressions de la indústria farmacèutica. Aquesta setmana, el president de la Comissió de la Salut del Consell d’Europa, Wolfgang Wodarg, ha impulsat una iniciativa perquè aquest organisme europeu debati la gestió de la crisi sanitària per part de l’OMS. En el text promogut per Wodarg, s’afirma que “l’OMS, en cooperació amb algunes de les grans companyies farmacèutiques i els seus científics, va redefinir el nivell pandèmic i va reduir el llindar d’alarma”. “Aquests nous estàndards –continua l’escrit– van obligar els polítics de la majoria de països a reaccionar immediatament i a signar acords comercials per adquirir vacunes contra la grip A i gastar milions de dòlars per respondre a l’escenari d’alarma que el lobby farmacèutic, els mitjans de comunicació i l’OMS estaven propagant”. El conseller especial per a qüestions relacionades amb la grip A de l’OMS, Keiji Fukuda, ha negat aquestes acusacions: “La pandèmia de grip A no és falsa ni s’ha proclamat per afavorir els interessos de la indústria farmacèutica”.

4 comentaris:

  1. Ja sospitàvem coses estranyes...sort que no ens vam vacunar. Ole ole TAMIFLU jejejej.
    Quin fàstic fa tot això, en realitat no importa la qualitat de vida dels éssers humans si no que s´administri i consumeixi Tamiflu i vacunes.
    Aviat s´inventaran altres malalties que curiosament es curaran amb Tamiflu ... s´ha d´amortitzar l´stock.

    ResponElimina
  2. Tanta sort que en aquest aspecte sembla que la gent ha estat més llesta del que ho sol ser habitualment, ja que no ha acudit en massa a vacunar-se. L'OMS fa olor de podrit.

    ResponElimina
  3. No hi ha dret que en el món de la salut, un dels més importants, alguns també es moguin pels doblers...Tanta sort que sempre quedarà la gent que és com toca!

    ResponElimina